Locatie Cocor

Descriere Eveniment

Deschiderea noii locatii din centrul Bucurestiului a avut loc la inceputul lunii sepetembrie 2013, in prezenta unor prieteni dragi ai scolii, dar si a presei(Prima Tv, ProTv si Kanal D).

Printre persoanele publice invitate au fost: Mihai Gainusa, Grig Chieroiu, Livia Taloi si Gogoasa.

Evenimentul a fost destins de mmentele coregrafice ale grupelor de Balet si Street Dance, dar mai ales de valsul celor 2 instructori de Dans Sportiv: Stefan Pascal si Elena Pisica.

Prezentare Locatie

Dance Planet a vrut sa fie in inima Bucurestiului pentru a fi la indemana tuturor. Centrul este deschis din anul 2013 in magazinul Cocor(Unirii), amplu si primitor.

Aici se desfasoara cursuri de: Balet, Dans Contemporan(adulti si copii), Street Dance, Gimnastica Ritmica, Canto, Viara si Pian.

Centrul din Cocor este dispus cu 4 sali de:  Gimnastica ritmica, Balet, Street Dance si Muzica(Canto, Pian, Vioara si Chitara).

Se intinde pe o suprafata de aproape 320 m2 si dispune de 2 vestiare: fete si baieti. Receptia este spatioasa si pentru cei care nu vor sa astepte copii pana la sfarsitul cursului, pot merge la cumparaturi in incinta magaziunului.

Cursuri pentru copii

Clasa de balet

Informatii recente