Locatii

Locatie Ghencea

Centrul este deschis din anul 2015, dupa ce ne-am mutat activitatea din sediul din Brancusi(ANL) in Ghencea dupa 4 ani de activitate.

Este cel mai important centru de dans din Bucuresti si din tara datorita: programelor diverse, complexitatii serviciilor, profesionalismul coregrafiilor, profesorilo si instructorilor, dar si a preturilor avantajoase.

Locatie Cocor

Dance Planet a vrut sa fie in inima Bucurestiului pentru a fi la indemana tuturor. Centrul este deschis din anul 2013 in magazinul Cocor(Unirii), amplu si primitor.

Aici se desfasoara cursuri de: Balet, Dans Contemporan(adulti si copii), Street Dance, Gimnastica Ritmica, Canto, Viara si Pian.

Centrul din Ghencea este dispus cu 8 sali de: Aerobic, Gimnastica ritmica, Balet, Dans Sportiv, Street Dance, Break Dance si Muzica(Canto, Pian, Vioara si Chitara) si Masaj.

Se intinde pe o suprafata de aproape 600 m2 si dispune de 3 vestiare: femei, copii si barbati. Receptia este spatioasa si este prevazuta cu un televizor in spatiul destinat asteptarii.

Hol principal

Hol principal

Receptie

Hol secundar

Hol secundar

Aerobic

Sala Balet

Dans Sportiv

Sala Muzica

Sala Balet

Street Dance

Sala Balet

Centrul din Cocor este dispus cu 4 sali de:  Gimnastica ritmica, Balet, Street Dance si Muzica(Canto, Pian, Vioara si Chitara).

Se intinde pe o suprafata de aproape 320 m2 si dispune de 2 vestiare: fete si baieti. Receptia este spatioasa si pentru cei care nu vor sa astepte copii pana la sfarsitul cursului, pot merge la cumparaturi in incinta magaziunului.

Hol principal

Sala Mare

Hol secundar

Sala Mare

Receptie

Intrare sali

Hol Principal

Sala Mijlocie

Cursuri pentru copii

Clasa de balet

Informatii recente