Locatii

Dance Planet Ghencea

Locatie Ghencea

Centrul este deschis din anul 2015, dupa ce ne-am mutat activitatea din sediul din Brancusi(ANL) in Ghencea dupa 4 ani de activitate.

Este cel mai important centru de dans din Bucuresti si din tara datorita: programelor diverse, complexitatii serviciilor, profesionalismul coregrafiilor, profesorilo si instructorilor, dar si a preturilor avantajoase.

cocor-magazin

Locatie Cocor

Dance Planet a vrut sa fie in inima Bucurestiului pentru a fi la indemana tuturor. Centrul este deschis din anul 2013 in magazinul Cocor(Unirii), amplu si primitor.

Aici se desfasoara cursuri de: Balet, Dans Contemporan(adulti si copii), Street Dance, Gimnastica Ritmica, Canto, Viara si Pian.

Centrul din Ghencea este dispus cu 8 sali de: Aerobic, Gimnastica ritmica, Balet, Dans Sportiv, Street Dance, Break Dance si Muzica(Canto, Pian, Vioara si Chitara) si Masaj.

Se intinde pe o suprafata de aproape 600 m2 si dispune de 3 vestiare: femei, copii si barbati. Receptia este spatioasa si este prevazuta cu un televizor in spatiul destinat asteptarii.

Hol principal

Receptie Ghencea

Hol principal

Dance Planet Ghencea

Receptie

IMG_3453

Hol secundar

IMG_3541

Hol secundar

IMG_3547

Aerobic

IMG_3531

Sala Balet

IMG_3540

Dans Sportiv

IMG_3545

Sala Muzica

IMG_3555

Sala Balet

IMG_3538

Street Dance

IMG_3549

Sala Balet

IMG_3537

Centrul din Cocor este dispus cu 4 sali de:  Gimnastica ritmica, Balet, Street Dance si Muzica(Canto, Pian, Vioara si Chitara).

Se intinde pe o suprafata de aproape 320 m2 si dispune de 2 vestiare: fete si baieti. Receptia este spatioasa si pentru cei care nu vor sa astepte copii pana la sfarsitul cursului, pot merge la cumparaturi in incinta magaziunului.

Hol principal

cocor_receptie

Sala Mare

cocor-sala-mare

Hol secundar

cocor-hol-1

Sala Mare

cocor-sala-mare-1

Receptie

cocor-receptie-3

Intrare sali

cocor-hol

Hol Principal

cocor-receptie-1

Sala Mijlocie

sala-mijlocie

Cursuri pentru copii

Clasa de balet

Informatii recente