Instructori

Instructorii Dance Planet au urmat o pregatire temeinica in domeniul de activitate al fiecaruia, astfel incat in functie de antrenament sau stilul de dans ei ofera programe variate si profesioniste.
Pregatirea instructorilor o puteti vizualiza in pagina lor proprie (CV-ul, da click mai jos pe poza fiecarui instructor).

Echipa Dance Planet

Cunoaste-ti instructorii!

Oana Ionita

Balet, Salsa, Dans Contemporan, Dansul mirilor

Imi doresc sa promovez dansul in activitatea oamenilor deschisi catre miscare, sport sau care isi doresc sa redescopere o latura frumoasa si dinamica a vietii.

Adina Popa

Gimnastica ritmica

Sunt campioana la gimnastica ritmica si imi doresc sa formez prin intermediul acestui sport copii sanatosi, educati si cu un corp frumos dezvoltat.

Andreea Ghitan

Pian, Vioara

Am obtinut numeroase premii nationale si internationale si am sustinut concerte pe scenele filarmonicilor din tara si strainatate.

Coni

Street Dance

Ador dansul si sunt sigur ca si copii care danseaza alaturi de mine il vor adora si ei!

Andy

Bboy (Breakdance)

Imi place sa antrenez baieti energici, pentru deveni barbati puternici!

Andreea Matei

Street Dance

Deea practica dansul de 9 ani. Impreuna cu dezvoltarea acestui curent in Romania si ea a luat parte in aceasta perioada la transformarea si evolutia Street Dance-ului. Energica, vesela si mai ales un bun pedagog, Andreea, ii imbratiseaza si le impartaseste din farmecul dansului tuturor celor care hotarasc sa lucreze cu ea.

Cezara Blioju

Dans contemporan

SUNT DANSATOARE, COREGRAF, OM. Va astept la cursul de dans contemporan cu mare drag. Va astept nerabdatoare pe un drum al performantei si al disciplinei, dar si pe unul al relaxarii si cunoasterii propriului corp. Indrazniti ! si, va spun un secret: In dansul contemporan nu exista miscare gresita sau miscare corecta; exista doar miscare!

Magda Radulescu

Balet

Profesor cu multi ani de experienta pedagogica, fosta prim-solista a Operei Romane Bucuresti.

Elena Pisica

Dans Sportiv

Instructor, dansator si coregraf , Elena este cel mai tanar membru el echipei noastre, care reuseste cu maturitate sa lucreze cu cei mici, dar si cu mirii care aunevoie de coregrafii pentru ziua cea mare!