Concursuri TV

Concursuri TV

Concursurile Tv pentru copiii care au ajuns mai departe decat nivelul de Hobby, este o adavearata provocare si chiar o rampa de lansare. Experienta “TV”,poate insemna o noua experienta , cunoasterea unui alt mediu decat scena, maturizare artistica.

PRO TV

Romanii au Talent

Trupa de balet condusa de Oana Ionita, a impresionat juriul si publicul de la Romanii au Talent prin gratia si eleganta celor 20 de lebede. Juriul format din: Mihaela Radulescu, Andy Moisescu, Andra si Calinescu, au apreciat sincronizarea excelenta a fetelor.

Coregrafia: Oana Ionita (Dance Planet)

ANTENA 1

Bitica la Next Star

În cea de-a şaptea ediţie a sezonului 7 “Next Star“de la Antena 1 din data de 27.10.2016, Ana Maria Bitică a făcut senzaţie pe scenă cu un număr de dans contemporan! Dansul ei a adus-o in finala Next Star si a remarcat-o o tara intreaga prin tehnica impresionanta pe care o are! Coregrafia:Cezara Blioju

Antena 1

Smaranda la Next Star

În cea de-a 11-a ediţie a sezonului 7 “Next Star“, Smaranda Moisescu a realizat un număr senzaţional de jazz, Antena 1, 24-11-2016. Cu acest dans Smaranda intra in finala concursului.

Coregrafia: Cezara Blioju.

PRO TV

Alter My Ego 2016

Participante in cadrul selectiilor televizate, Anne Marie Zaharia si Ramona Portase doua fete cu suflete pereche la Dance Planet,  au emotionat publicul de la Romanii au Talent cu un moment de dans contemporan. Muzica: Alexandra Usurelu.

Scenariu: Oana Ionita, Coregrafia: Cezara Blioju (Dance Planet)

ANTENA 1

X Factor

Mihaela Platon aflata pentru prima data in fata juriului de la X Factor, a marcat un moment important pentru Dance Planet si anume trecerea catre o alta etapa-muzica de calitate interpretata la nivel profesionist.

 Profesor canto: Florin Budnaru

PRO TV

Romanii au Talent cu Ema

Ema Niculae o rock-erita deplina, concureaza in preslectiile live, la concursul de la Pro Tv- Romanii au Talent din februarie 2016. Alaturi de trupa ei rock si sora ei (Maria Niculae), Ema au facut o admosfera extraordinara!

Profesor canto: Florin Budnaru (Dance Planet)

PRO TV

X Factor-Juriu

A fost remarcata de Carls’s Dreams si apreciata de toti membrii juriului, pentru că Mihaela a ales să joace rolul unui personaj negativ: Mrs.Danvers din musicalul “Rebeca” si l-a interpretat cu brio!

Profesor: Florin Budnaru

ANTENA 1

Bitica la Finala Next Star

Ana-Maria Bitica a sustinut un moment de dans contemporan remarcabil si demn de o finala. Cu o tehnica perfecta si o atitudine puternica, Ana a facut o tara intreaga  sa o indrageasca si sa ii aprecieze dansul profesionist!

Coregrafia: Cezara Blioju

ANTENA 1

Smaranda in finala Next Star

Smaranda Moisescu a demonstrat in finala de la Next Star nu doar ca stie sa danseze bine, ci sa cante la pian si sa interpreteze “Macul Negru” intr-un dans contemporan cu o scenografie foarte bine pusa la punct. A demonstrat inca o data cat de mult ii place sa danseze!

Coregrafia: Cezara Blioju

PRO TV

Ema la Romanii au Talent

Participanta in cadrul selectiilor televizate, Ema Niculae a ridicat publicul de la Romanii au Talent in picioare. Emisiunea a avut loc in anul 2015, cand Ema Niculae a participat alaturi de trupa Next Level Kit (Dance Planet)

Profesor canto: Florin Budnaru (Dance Planet), Coregrafia: Oana Neagu

ANTENA 1

Rux la Romania Danseaza

Ruxandra Popa participa la al doilea sezon Romania Danseaza cu coregrafia Carmina Burana, semnata de Oana Ionita si reuseste performanta ca la cei 8 ani sa-si insuseasca tehnica poantelor.

ANTENA 1

Ana la Romania Danseaza

A doua editie Romania Danseaza 2014, a avut-o invitata pe Ana Maria care a interpretat o coregrafie cu elemente de gimnastica ritmica, dans contemporan, dar si balet. La 8 anisori , Ana a demonstrat ca este foarte talentata.
Coregrafia:Oana Ionita (Dance Planet)

ANTENA 1

Romania Danseaza 2014

Pentru prima participare la un concurs Tv cu micile balerine de la Dance Planet, ne-am bucurat de aprecierea juriului si a publicului, care a aplaudat indelung la aparitia micilor chinezoice. Danseaza clasa de avansate, Muzica:Spargatorul de Nuci.

Coregrafia:Oana Ionita