Curs nou pentru parinti

In fiecare joi de la orele 18:00, in parelal cu Batuka, parintii vor avea un curs asa cum am promis. Vrem sa satisfacem nevoile tuturor clientilor nostrii actuali si in devenire si de aceea parintilor le-am pregatit un program intens de Zumba, Pilates sau Aerobic, timp in care copiii isi desfasoara cursul de Batuka cu Oana Ionita.

Nu uitati abonamentul Family: 1 copil+ 1 parinte ramane la pretul de 160 lei!

Nu ratati ocazia sa va modelati corpul si sa va simtiti in forma in familie. De multe ori lasam la o parte din timpul alocat „NOUA” in detrimentul vietii sedentare, aglomerate, stresante si agitate. Mentalitatea multora dintre noi este ca atunci cand avem o familie, viata se complica si noi suntem impinsi de noi pe ultimul plan. Uitam ca trebuie sa continuam sa ne ingrijim de „BODY”, „MIND”, and „SPIRIT”.

Trebuie sa ramanem tineri, frumosi si tonici, sa ne facem timp pentru a face sport, dansa si zambi. In fiecare zi trebuie sa ne simtim bine cu trupul nostru si sa ii oferim o mai buna conditie fizica, elasticitate si echilibru.

Pentru asta Dance Planet se gandeste cum putem sa folosim timpul in favoarea noastra.

Sorana Lacea va pregateste pentru un tonus perfect in fiecare joi de la orele 18:00, iar Monica Cazan luni va asteapta cu un program de Step Aerobic.