Intrebari frecvente

Ce poate invata copilul meu la Dance Planet?

Balet, Gimnastica ritmica, Street Dance, Break (Bboy), Canto, Pian, Chitara, Engleza, Dans Sportiv. Cele 10 stiluri incadrate la dans sportiv sunt standard & latino-americane: Vals lent, Tango, Vals vienez, Quick step, Slow fox, precum si Samba, Cha-cha, Rumba, Jive si Passo doble.

Unde se tin cursurile de dans?

Dance Planet tine cursuri de dans in cele doua studiouri ale sale:
Dance Planet – Unirii (3 sali de dans + sala de canto si pian)
Dance Planet – Drumul Taberei (6 sali de dans + fitness, canto si pian)

Care este programul cursurilor?

Luni-Vineri 17:00 – 21:00 si Sambata 11:00 – 14:00

Ce imbracaminte ar trebui sa poarte copilul meu?

O imbracaminte cat mai lejera si adecvata activitatilor fizice ce urmeaza a fi intreprinse in cadrul cursului de dans. Cursul de dans include si o incalzire la inceput de lectie, fapt pentru care este recomandabil ca micutii Dvs sa poarte haine cat mai lejere si de natura sa favorizeze ca transpiratia sa fie absorbita pe parcurs, fara ca micutul sa ramana cu spatele umed pe durata lectiei de dans.

Dar incaltaminte?

Achizitonarea de incaltaminte specifica dansului nu este obligatorie in primele sedinte. Singura obligativitate se refera la faptul ca incaltamintea cu care copilul va dansa, nu trebuie sa fie aceeasi cu cea cu care copilul merge pe strada. Incaltamintea trebuie sa fie curata, pentru a mentine curatenia in sala de curs, precum si din motive sanitare. Aceasta incaltaminte trebuie sa fie confortabila pentru copil, cu o talpa flexibila si nu rigida, pentru a-i permite copilului sa execute figurile de dans in maniera in care ii sunt explicate si cerute.

Cum trebuie sa aranjez parul copilului?

Este de preferat ca parul sa fie prins si sa nu intre in ochi pentru a nu incomoda si distrage atentia copilului. Parul de lungime scurta trebuie aranjat in asa fel incat sa nu incomodeze vazul copilului.

Fie ca este vorba de o fetita, fie ca este vorba de un baietel, instructorul de dans trebuie sa vada fata copilului si gatul, pentru a-l corecta sa adopte pozitia corespunzatoare dansului respectiv.

Poate copilul bea sau manca pe durata lectiei de dans?

Copiii sunt liberi sa consume lichide din recipiente corespunzatoare. Consumul hranei este interzis pe durata lectiilor de dans, exceptie facand situatia in care copilul trebuie sa urmeze un tratament medicamentos ce necesita consumul de hrana la anumite intervale orare.

Pot asista parintii la lectiile de dans?

Parintii sau rudele apropiate ale copiilor vor fi invitati sa asiste, daca doresc, la o lectie deschisa, lectie ce va avea regim de lectie normala pentru copii, si nu de spectacol.Parintii sunt rugati sa nu insiste in legatura cu prezenta la alte lectii, in afara de lectia deschisa, care va fi anuntata din timp de catre Dance Planet.

In ce priveste spectacolele, si acestea vor fi anuntate din timp parintilor si rudelor copiilor.

Exista locuri de parcare in vecinatate?

Drumul Taberei – Parcare amenajata

Cocor – Parcere cu plata, interioara.

Speram ca v-am raspuns la majoritatea intrebarilor ce le-ati fi putut avea in ceea ce priveste cursurile de dans pentru copii. Daca nu gasiti raspunsul la una din intrebarile Dvs la aceasta sectiune, va rugam contactati-ne.

Cursuri pentru copii

Clasa de balet

Informatii recente