Balet

  • Locatie Sala Mica/Sala Mare
  • Durata 1 Ora
  • Instructor Magda Radulescu, Oana Ionita
Nivel de dificultate
  • Scazut
  • Mediu
  • Dificil

Important: Prezenta la sedinte se face in costum de balet, dres roz sau alb, flexibili. Parul trebuie strans in coc pentru a elibera gatul si ceafa. Limitele de varsta 3-15 ani.

Scoala noastra pregateste micile balerine pentru a invata tehnica de baza a dansului clasic atat pentru hobby cat si pentru performanta. Ne bucuram in momentul de fata de o apreciare nationala si internationala, justificata prin rezultatele foarte bune obtinute si de aceia putem spune ca formam viitoare balerine care pasesc cu incredere atat pe scena cat si la televiziune.

Balet clasic –  forma a dansului care se exprima prin miscari precise ale corpului, bazandu-se in special pe aratarea unor linii estetice ale acestuia.

Programul de curs are ca scop dezvoltarea fizica, coordonarea, orientarea in spatiu, dezvoltarea senzoriala, creativitatea si autoexprimarea. Important la nivel social, pentru toti copii care vin la curs este lucrul individual, cu un partener, sau ca un grup.

Abilitatile pe care le deprind la acest curs sunt recunoasterea formelor si a elementelor de geometrie, culorile in interpretarea miscarilor (accentele de ritm), numararea pe muzica, miscarea in spatiu. Este importanta realizarea prin dans, in mod agreabil si distractiv, a unor lucruri esentiale in cadrul dezvoltarii individuale ale personalitatii fiecarui cursant.

 

 
Cunoaste-ti Instructorii

Oana Ionita

Balet, Salsa, Dans Contemporan, Dansul mirilor

Imi doresc sa promovez dansul in activitatea oamenilor deschisi catre miscare, sport sau care isi doresc sa redescopere o latura frumoasa si dinamica a vietii.

Magda Radulescu

Balet

Profesor cu multi ani de experienta pedagogica, fosta prim-solista a Operei Romane Bucuresti.