Balet

  • Locatie Sala Mica/Sala Mare
  • Durata 1 Ora
  • Instructor Cezara Blioju, Cristina Ion, Oana Ionita
Nivel de dificultate
  • Scazut
  • Mediu
  • Dificil
Column Content
Column Content

Limitele de varsta 3-10 ani.

Important: Prezenta la sedinte se face in costum de balet, dres roz sau alb, flexibili. Parul trebuie strans in coc pentru a elibera gatul si ceafa.

Balet clasic –  forma a dansului care se exprima prin miscari precise ale corpului, bazandu-se in special pe aratarea unor linii estetice ale acestuia.

Programul de curs are ca scop dezvoltarea fizica, coordonarea, orientarea in spatiu, dezvoltarea senzoriala, creativitatea si autoexprimarea. Important la nivel social, pentru toti copii care vin la curs este lucrul individual, cu un partener, sau ca un grup.

Abilitatile pe care le deprind la acest curs sunt recunoasterea formelor si a elementelor de geometrie, culorile in interpretarea miscarilor (accentele de ritm), numararea pe muzica, miscarea in spatiu. Este importanta realizarea prin dans, in mod agreabil si distractiv, a unor lucruri esentiale in cadrul dezvoltarii individuale ale personalitatii fiecarui cursant.

 

 


Cunoaste-ti Instructorii

Oana Ionita

Balet, Salsa, Dans Contemporan, Dansul mirilor

Imi doresc sa promovez dansul in activitatea oamenilor deschisi catre miscare, sport sau care isi doresc sa redescopere o latura frumoasa si dinamica a vietii.

Cristina Ion

Balet, Gimnastica Ritmica

Sa zambesti, sa dansezi, dar sa si muncesti reprezinta drumul spre perfectiunea in miscare!

Cezara Blioju

Dans contemporan

SUNT DANSATOARE, COREGRAF, OM. Va astept la cursul de dans contemporan cu mare drag. Va astept nerabdatoare pe un drum al performantei si al disciplinei, dar si pe unul al relaxarii si cunoasterii propriului corp. Indrazniti ! si, va spun un secret: In dansul contemporan nu exista miscare gresita sau miscare corecta; exista doar miscare!